BLOG

Beauty den v hotelu Anybody

3. Květen 2019

Aby váš den byl opravdu zážitkový a plný překvapení, připravily jsme pro vás malou ukázku, jak takový den vypadá a co od něj můžete očekávat. Uvidíte jak lehce podlehnete svůdné iluzi vizažistky, vaše vlasy zažijí změnu a lehkost, a objevíte nový pocit v péči stylistky. Dejte sobě dárek v podobě proměny, darujte kamarádce, mamince atd. neobyčejný zážitek, na který budou dlouho vzpomínat a vždy jim ho připomenou fotografie v ten den pořízené. Na chvíli se stanete modelkou a fotografie toho budou důkazem. Dozvíte se jakou používat kosmetiku, jak se líčit, upravovat vlasy a jak se moderně oblékat. Dostanete dárečky od @brazilkeratin.cz, které vás potěší, makeup od @nelli_image, hairstyling @max_eli_czech.

Náš @beautydecz představujeme s modelkou, blogerkou a miss ČR Míšou Salačovou, která se velice dobře cítíla v modelech od @rinascimento_czsk, myslím, že si to fakt užila!

A protože rády fotíme v zajímavých lokacích, tip padl na zážitkový hotel @anybody_hotel na Zelňáku (Brňáci budou jistě znát). Vybraly jsme si pokoj s fotografickou tématikou podpořenou filmem Zvětšenina. Anybody vám umožní zažít úplně něco nového!

Beauty den v hotelu Anybody

Že vám někoho Míša připomíná? Zkuste hádat!

Beauty den v hotelu Anybody
Beauty den v hotelu Anybody
Beauty den v hotelu Anybody
Beauty den v hotelu Anybody

Instagram

Sledujte příspěvky a instastories na mém instagramovém účtu

@alenapodolnikova