BLOG

Workshop 2020

7. Červenec 2020

Již delší dobu přemýšlím, jak vás vtáhnout do tajů mého focení a mých fotografií. Několikrát jsem byla oslovena, abych udělala zážitkový den/workshop, spojený s předáním mých znalostí. Myslím, že takových workshopů tady bylo poměrně hodně, že spousta fotografů předává svoje znalosti dál, ale já bych to ráda uchopila tak nějak jinak, po svém. Představte si den, kdy se vám pokusím ukázat jak vytvořit dobrou fotku, jak funguje světlo, kompozice atd. Zjednoduším to. "Zapůjčím vám moje oči!" Používám je k fotografické práci 43 let. Takže už něco zažily. A jak takový workshop bude probíhat a co vám ještě dalšího nabídnu?

Řekneme si základní informace o tom jak pracovat s časem, clonou a citlivostí. Vysvětlíme si jak pracovat se světlem. Budeme se věnovat portrétnímu focení i s vizážistkou. Zkusíme zabrousit i do kompozice. Budeme pracovat s denním světlem. Nezůstaneme jen u výuky vašeho focení, ale já vás také nafotím a váš portrét dostanete adjustovaný na tričku @oblecsisvetricko. Vy se budete ptát, já budu odpovídat. Jako bonus dostanete od @hodnedomaci kvásek, a ve zkratce vám ukážu jak si upéct kvalitní žitný chléb. 

Těšit se můžete na výborné občerstvení a užijeme si báječné letní odpoledne!

Nezapomeňte si vzít svoje fotoaparáty. 

Akce proběhne 22.7. 2020, od 13 hod v Pikniku v Moravanech @piknik_moravany

Cena 5900,- Kč (v ceně je zahrnuta výuka, makeup, focení, úprava 1 fotografie, tričko, občerstvení a ten slíbený chléb jako bonus)

Workshop 2020
Workshop 2020

Instagram

Sledujte příspěvky a instastories na mém instagramovém účtu

@alenapodolnikova