BLOG

Nám ženám sluší změna

23. Červenec 2018

Nelli: "Ľubica je především energickou ženou, která je nespoutaná jako její vlnité vlasy. Typ jižanské krásky se sexy ženskými tvary, jsem chtěla podtrhnout na maximální minimalismus. Vlasy jsem zkrotila a podpořila je mořskou solí ve spreji a za pomocí kulmy jsem nabyla objemu a tvaru. Její pleť s geneticky dobrým fondem se sjednotila lehce krycím a liftingovým make-upem. Oči jsem lehce vystínovala a dodala ladnost linkou, obočí se opticky "zhustilo", barva rtů byla pro začátek jemná a nakonec jsem neodolala Ľubicu "hodit do role Italky" s rudými rty, které v kombinaci s tmavým outfitem a světlou pletí tvoří dokonalou symbiózu pro nadčasové ženské fotky."

My ženy toužíme po změně a nevšedním zážitku. A my s Nelli víme za ten čas co vás fotíme, jak moc toužíte být jiné, jak rády odhalujete svůj půvab a krásu. Chcete si užít den jinak než obvykle? Chcete mít památku, chcete dát dárek v podobě fotografie? Svěřte se do naší péče, péče stylistky a vizážistky a přijďte za námi. Prožijeme spolu den plný vzrušení a překvapení. Výsledkem pak budou fotografie, které vás určitě potěší. A nejen vás!

Naši kamarádku Ľubicu jsme přizvaly k focení, abychom ji ukázaly, že je žena mnoha tváří a ne jak si myslela, že není moc fotogenická. A vám chceme trochu přiblížit jak taková proměna vypadá. Prostředí, ve kterém se celá záležitost tentokrát odehrála je Malá fabrika a studio Nelli image. Bylo krásné podzimní počasí a tak i nálada byla u všech zúčastněných velmi pozitivní.

A jak byla spokojená s průběhem a výsledkem Ľubica? To zase překvapilo nás s Nelli.....

".....Liečiteľky. Inak  tieto dve dámy ani neviem nazvať.Pri našej fotografickej sieste ma zahrnuli takou dávkou pozitívnej medicíny, že som razom zabudla na boľavý chrbát, nedospalú noc, či dusivý kašeľ.Vôbec som netušila do čoho idem, čo ma čaká, čo z toho všetkého vzíde. Od počiatku som bola nadšená - v prvom momente priestorom, plnom zaujímavých zákutí, kde zo mňa Nelli kúsok po kúsku vytvárala ženu rôznych tvárí. To všetko bolo prekladané Alenkiným humorom a výbuchy smiechu boli na svete. Fotoaparát pracoval na plné obrátky, dámy ma obletovali ako celebritu... a ja som sa v ten moment aj ňou cítila !!! Tieto dve dámy mi dali krásny deň, krásny zážitok, krásnu spomienku. Za to im patrí jedno veľké ĎAKUJEM ."

Nejen pro vás, ale i pro vaše kamarádky vám připravíme den plný změn a zážitků. Může se vás domluvit víc v onen den a my přijedeme kam budete chtít. Pochopitelně ne už v takovém rozsahu, ale jsme schopny každé udělat aspoň malou proměnu v podobě dvou výsledných fotografií. Nemusíte s kamarádkami do kavárny pouze na kafe, můžete jít do kavárny na svůj Beauty day!

Nám ženám sluší změna
Nám ženám sluší změna
Nám ženám sluší změna
Nám ženám sluší změna
Nám ženám sluší změna
Nám ženám sluší změna
Nám ženám sluší změna

Instagram

Sledujte příspěvky a instastories na mém instagramovém účtu

@alenapodolnikova