BLOG

V každém věku krásná

23. Červenec 2018

Dnes vám chci představit jednu velmi krásnou a mému srdci blízkou osobu. Moji spolužačku Renatu. Vyučily jsme se spolu a několik let jsme byly i nadále v pracovním kontaktu. Když jsem Renatě navrhla, zda by nechtěla být součástí naší reklamní kampaně, byla zpočátku velmi nejistá a vlastně si vůbec nedokázala představit, že bude na jiné straně, než za foťákem. Myslím, že jsme to zvládly všechny. Posuďte sami.

Renata je pracovně velmi vytížená, je trojnásobnou babičkou a tak nestíhá myslet na sebe a trochu v tom stylingu tápe. Nelli ji v tom oblékání určitě pomohla a podpořila tak její subtilní postavu. Za mě jednoznačně vyhrály zelené šaty, které si Renča odnesla i domů. 

A co na to vše říká Renata a jak byla s výsledkem spokojená? 

"Moje „lejdy“ Alenka mi zařídila beauty den. Ani nevím, jestli jsem se těšila, spíše jsem šla s obavou, co to se mnou udělají. Ostříhají, nabarví vlasy barvou, která mě nebude bavit, vytrhají moje obočí, které si tak hrdě pěstuju… Nic takového se nekonalo! Jedno čtvrteční ráno jsem se probudila do slunečného dne a řekla jsem si: „Tak dnešní den si teda pořádně užiju, protože když už mám dovolenou, ať to stojí za to!“ A opravdu jsem si to užívala. Alča s Nelli jsou totiž „sehraná dvojka“, se kterou jsem se opravdu nenudila! Přivítaly mě v interesantních prostorách zajímavého květinářství a nabídly úžasnou ranní kávu. Popovídaly jsme nejdříve o „holčičích věcech“, zdrbly o bulvárku a pak to začalo. Nelli nastoupila do jedné ze svých mnoha rolí vizážistky a kadeřnice. Pod jejíma rukama jsem se každou chvíli měnila v jinou ženu. Alči vše hbitě fotila, takže byla radost je pozorovat. Pak mě odvedly do butiku vedle květinářství. Musím podotknout, že prvním pohledem jsem si říkala: „No co já si tu vyberu, vždyť tu na mě nic není!“ Jenže: nastoupila Nelli a pak to začalo. Nejraděj bych skoupila půl krámu! Odborným pohledem vybírala tak šmrncovní věci, že jsem si říkala: „Tu bych potřebovala mít doma, aby mě každé ráno načesala, namalovala a oblíkala!“ Na připomínky obou, že už z toho focení a všeho kolem musím být vyřízená, jsem reagovala, že už dlouho jsem si neužila tak báječný den! Fakt jsem si to prožila od začátku až do konce a přála bych to každé ženě. Díky holky, že se tak staráte a hlavně! Je vidět, že vás to pořád a náramně baví. To je totiž pro nás ženský báječná zpráva, že někdo takový prostě je!"

Ještě pořád nevíte co si přát k Vánocům a nebo čím obdarovat své nejbližší, kamarádky, maminky.....?

Postprodukce www.barapodolnikova.cz

V každém věku krásná
V každém věku krásná
V každém věku krásná
V každém věku krásná
V každém věku krásná
V každém věku krásná
V každém věku krásná

Instagram

Sledujte příspěvky a instastories na mém instagramovém účtu

@alenapodolnikova